PRODUCTES NATURALS, DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT

Condicions generals de venda

  /  Condicions generals de venda

Preus:

 • El Celler de Mura es reserva el dret de modificar els preus. Tots els productes mostrats en www.elcellerdemura.com inclouen l’impost sobre el valor afegit (IVA) que és d’un 21%, però no les despeses d’enviament  que es reflectiran en concepte a part.
 • En la nostra botiga online, no s’exigeixen valor mínim de compra.

Formes de pagament:

Els nostres formats de pagament disponibles a la nostra botiga són:

1. Transferència bancària: 

Per tat de poder identificar el pagament i la referent comanda i així evitar confusions, és imprescindible indicar el número de comanda en realitzar la transferència. Una vegada confirmada la comanda, es disposarà de 7 dies per realitzar l’ingrés o transferència passat aquest termini El Celler de Mura anul·larà la comanda.

 • Nom del compte: Maria Roser Font Montros
 • Nom del banc: BBVA
 • IBAN: ES5001823498010201619157
 • BIC: BBVAESMM

2. Tarja de crèdit:

Aquesta modalitat de pagament, es redirigeix el client a la plataforma segura de pagament de la nostra entitat financera, per així poder facilitar les dades requerides. Les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) del banc, gràcies al protocol d’encriptació SSL.

 

Condicions d’enviament:

Enviaments i terminis d’entrega:

El Celler de Mura es reserva el dret d’enviar les comandes pel mitjà de transport més adequat en cada moment segons el seu criteri, en funció de les caracterísituqes de l’enviament.

El termini d’enviament de les comandes pot variar depenent de la complexitat de l’article de 1 a 10 dies laborables.

Despeses:

L’enviament dels nostres productes només serà en Espanya peninsular. En cada comanda apareixerà desglossada les despeses d’enviament.

Cancel·lació de comandes:

 • En el cas que el client desitgi cancel·lar la seva comanda ho ha de notificar enviant un correu electrònic a info@elcellerdemura.com i procedirem a la seva corresponent cancel·lació i devolució de l’import en cas que a s’hagi fet efectiu.
 • La devolució de l’import de la comanda es farà mitjançant transferència bancaria en el termini més breu possible. L’import de la devolució es descomptaran les despeses de transport associades.
 • Les comandes formalitzades per mitjà de transferència bancaria, tenen un termini de 5 dies per formalitzar el pagament, en cas contrari la comanda quedarà cancel·lada.

Devolució d’articles:

 • En el cas que el client desitgi fer una devolució té un termini de 48 d’hores des de la recepció de la comanda. Abans d’iniciar la devolució ho ha de notificar enviant un correu electrònic a info@elcellerdemura.com indicant el motiu de la devolució.
 • El producte haurà d’estar amb l’embalatge original i les despeses de transport aniran a càrrec del client.
 • Si el motiu de la devolució és imputable a “NATURMURA” a nosaltres assumirem les despeses del transport.

Prohibició de venda

La comercialització de productes a través de la botiga online, és exclusiu per l’ús personal, quedant explícitament prohibida la revenda dels mateixos, ja que ja existeix un canal normatiu de distribució. L’incompliment d’aquest punt, a part de suposar un atemptat contra la imatge de la marca, ens legitima a exigir les responsabilitats civils i/o penals que marqui la llei.

 

Dades personals

Per cursar correctament la seva comanda és necessari que ens faciliti una sèrie de dades personals*, que són nom, cognoms, direcció, codi postal i telèfon. Així mateix, li sol·licitem el seu correu electrònic per remetre-li la confirmació de la seva comanda. De la mateixa manera, l’informarem per correu electrònic dins del termini de 7 dies sobre una eventual manca de disponibilitat del producte.

* Per a més informació sobre aquest punt, llegeixi detalladament el punt AVÍS LEGAL.