El Celler de Mura logo Mobil

El Celler de Mura és una botiga que pots trobar una gran varietat de productes i verdures de collita propia, productes d’altres artesans, articles originals i de personalitzats, articles per la llar, paneres de Nada, etc. Ens agrada treballar amb productes de km0, de qualitat i natruals de la terra.

Carrer Roquetes, 15, 08278 Mura 938 31 73 39 / 680 56 60 24

PRODUCTES NATURALS, DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT

Les nostres especialitats, Celler de Mura

Especialitats

proximitat i qualitat

en productes diferents...

COLLITA PRÒPIA

Separador

El Celler de Mura seleccionem els millors productes frescos que ens ofereixen la nostra terra segons cada temporada. Buscant sempre la màxima qualitat i sabor.

Us podem oferir tota mena de productes i verdures de collita pròpia com són els cigronets, els tomàquets, les mongetes del ganxet, les cols, els enciams i les mongetes tendres que faran les delícies dels més exigents.

DELÍCIES D’ELABORACIÓ PRÒPIA

Separador

Les melmelades elaborades artesanalment i conserves vegetals amb les millors fruites i verdures seleccionades en el seu millor moment de maduració i fetes amb sucre de canya integral.

Melmelades sense sucre de fruites ecològiques.

Oli d’oliva de primera premsada en fred, extret d’oliveres centenàries de cultiu ecològic, varietat vera i verdal.

PRODUCTES ARTESANS DEL POBLE

Separador

Disposem d’una gran varietat de productes de proximitat de km0, perquè estimem la terra que ens envolta. Per aquest motiu, oferim tota mena de productes d’altres artesans del poble. Per exemple trobaran els embotits, carquinyolis, mel, garrapinyades, formatges…

DECORACIÓ I FESTES DE NADAL

Separador

Podran trobar cistells de regal, regals personalitzats, decoració per la llar i tot mena de decoració de Nadal.

Quan arriba Nadal transformem la botiga i l’ambient amb els nostres articles per personalitzar la teva llar.

Seleccionem i elaborem paneres regal amb productes artesans de Mura i de la zona, aconseguint que cada detall sigui important i d’excel·lent qualitat. Sempre seleccionem els que millor s’ajusten al teu pressupost.