El Celler de Mura logo Mobil

El Celler de Mura és una botiga que pots trobar una gran varietat de productes i verdures de collita propia, productes d’altres artesans, articles originals i de personalitzats, articles per la llar, paneres de Nada, etc. Ens agrada treballar amb productes de km0, de qualitat i natruals de la terra.

Carrer Roquetes, 15, 08278 Mura 938 31 73 39 / 680 56 60 24

PRODUCTES NATURALS, DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT

Image Alt

Nosaltres

Orígen

El Celler de Mura es troba en mig d’un poble medieval (Mura) i turístic en el Parc de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Mura, és un poble perfecte per fer una escapada i gaudir de l’encant dels seus raconets i carrers empedrats amb cases centenàries, passejos per la riera de Nespres fins arribar al Gorg del Parc.

Un poble amb molts punts d’interès històric com potser l’església de San Matí d’estil romànic, l’ermita de Sant Antoni, la casa museu del Molí del Mig, El Puig de la Balma…

Una famíla, una història

Som una família que ens dediquem a l’artesania i a l’agricultura. Des dels nostres inicis, elaborem i seleccionem els nostres productes per tal de garantir el millor sabor i qualitat en els clients.

Bons productes, bona qualitat

La nostra varietat de productes i verdures que poden trobar són de collita pròpia i d’altres artesans professionals en la qual estem encantats d’obtenir els seus productes.

Separador